Interactieve inspiratiesessies voor vastgoedprofessionals

Vastgoeddromen verwezenlijken

Wil jij je vastgoedcarrière starten of boosten, maar loop je tegen obstakels aan? Dan zijn onze inspiratiesessies de springplank die je nodig hebt. Ze geven jou en je team alle tools en inzichten om duurzame veranderingen door te voeren in je bedrijf en je vastgoeddromen te verwezenlijken.

Herken je deze uitdagingen?


Stel jij jezelf ook wel eens die vragen? Dan zijn onze korte begeleidingstrajecten precies wat je nodig hebt. We bieden jou en je team een vat vol inspiratie, nieuwe strategieën en ondersteuning voor diverse uitdagingen, zodat je vastgoedbusiness verder kan floreren.

De troeven van onze inspiratiesessies

Onze inspiratiesessies omvatten diverse facetten: interactieve inkoop-, communicatie- en verkooptrainingen en zelfs juridische aspecten van vastgoed. Dat kan individueel of in groep, jij bepaalt!

Onze focus ligt op langdurige ondersteuning, omdat we een duurzame impact willen creëren voor jouw toekomst.

Als vastgoedexperts delen we intensief kennis en inzichten om elkaar te versterken en waarde toe te voegen. Uitdagend en motiverend!

De praktische details:

Waar en wanneer?

Kies tussen een live sessie op jouw locatie of een digitaal seminar via Teams. Laat ons weten wanneer het jou uitkomt, dan leggen we samen een tijdslot vast.

Duur?

Onze inspiratiesessies zijn interactief en duren gemiddeld twee uur of langer. Dat is voldoende tijd voor discussie en om de bouwstenen te leggen waarmee jij van start kan. Na afloop leggen we eventuele vervolgstappen vast.

Docent?

Onze vastgoedcoach Walter Daem heeft een uitgebreide praktijkervaring in de vastgoedsector. Met zijn expertise begeleid en ondersteunt hij vastgoedprofessionals in duurzame transformaties om alles uit hun kantoor te halen.

Prijs?

Vraag vrijblijvend een offerte aan via info@vastgoed-admin.be of onze contactpagina, of neem al eens een kijkje bij onze tarieven.

Ben je klaar voor duurzame veranderingen?