Professionele ontzorging bij jouw compromissen en aankoop- en verkoopbeloften


De rechterhand van jouw kantoor

Compromissen, aankoop- en verkoopbeloftes opstellen is niet op 1-2-3 gebeurd. Gelukkig staan onze juridische experts paraat als de rechterhand van je kantoor. Met hun expertise stellen ze vlot jouw documenten op volgens de regels van de kunst. Jouw klanten sluiten hun deals in volle vertrouwen en jij wint heel wat tijd voor belangrijkere activiteiten.

Hoe kunnen we jou ontzorgen?

Onze professionals en juridische experts begeleiden je door de verschillende fasen van ondertekening: voorbereiding van compromissen, aankoop- en verkoopbeloftes, verkochte panden publiceren en attesten opstellen. Ook de communicatie met de betrokkenen kan je zonder zorgen aan ons overlaten.

Nog taken in gedachten?

Waarom is vastgoed-admin de ideale partner?

Onze deskundige juristen leggen elk detail van de verkoop nauwkeurig vast. Zo zijn je compromissen en aankoop- en verkoopbeloftes juridisch waterdicht.

Onze experts regelen het proces snel en efficiënt. Ga voor zekerheid en bespaar je team kostbare tijd en energie.

Wat we bespreken, blijft strikt vertrouwelijk. Reken op onze discrete aanpak en tools voor een veilige samenwerking.

Zo maken wij je compromissen, aankoop- en verkoopbeloften ondertekensklaar

Let’s connect

Reserveer kosteloos een digitaal verkenningsgesprek om samen te brainstormen over de beste aanpak. Wij rollen een op maat gemaakt voorstel uit.

Tijd voor actie

Zodra jij ons de benodigde documenten levert, beginnen we eraan! Via een gedeelde Excel-sheet blijf je op de hoogte van alle lopende processen.

Follow-up

We bundelen alle informatie voor de getekende overeenkomst en sturen die door naar alle betrokkenen, inclusief notarissen en advocaten.

Maandelijkse check-in

Na afronding van het project blijven we in de buurt voor verdere ondersteuning. Maandelijks staan we paraat voor vervolgtaken, van de compromisfase tot aan de notariële akte.

À la carte of all-in? Dit zijn onze meest gekozen formules

Wat mag het zijn? Een vaste prijs per compromis en aankoop-/verkoopbelofte, of een all-inpakket waarbij onze experts jouw administratie volledig ontzorgen op langere termijn? Jij kiest zelf wat voor jou het beste werkt.

Nieuwsgierig naar onze aanpak?

Stel een snelle vraag via Whatsapp of neem contact op voor een praatje.