Betrouwbare ondersteuning voor je overeenkomsten

handen tekort?

Krap in tijd of handen tekort om je overeenkomsten voor je panden te regelen? Vertrouw ze toe aan onze experten. Zo ben je zeker van een vlotte, professionele opstelling en breng je weer orde en rust in je administratie.

Hoe mogen wij jou ondersteunen?

Naast de gebruikelijke administratieve taken staan we paraat om verschillende vastgoedovereenkomsten te structureren. Onze professionals stroomlijnen het proces, zodat jij je kan concentreren op je kernactiviteiten.

Loop je vast met je overeenkomsten?

Je overeenkomsten laten ontzorgen: de voordelen

Onze werkwijze

Luisteren

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we gedetailleerd de noden van je vastgoedbusiness  en stellen we je vragen scherp. Op basis daarvan formuleren we een oplossing op maat.

Transparante organisatie

Goede afspraken maken een vlotte samenwerking. Om eenvoudig en veilig je documenten te bewerken, gebruiken we handige cloudopslag- en samenwerkingstools zoals Google Drive, Dropbox of Microsoft Teams.

Tijd voor actie

Wij stomen je overeenkomsten klaar voor ondertekening. Met een handige checklist houd jij onze vooruitgang nauwlettend in de gaten.

Follow-up

Tijdens onze samenwerking blijven we dichtbij voor verdere ondersteuning en vragen. Eén telefoontje en we regelen het.

“De afgelopen jaren heb ik veel ervaringen en kennis opgedaan als BIV-makelaar, die ik nu graag inzet om de rechterhand te zijn voor jouw vastgoedbusiness. De drive om vastgoed-admin op te richten, is hieruit ontstaan."

Walter Daem, founder Vastgoed-admin

Kies jouw formule: à la carte of all-in

Onze freelance ondersteuning is uiterst flexibel: jij bepaalt. Wil je een vaste prijs per overeenkomst? Of ga je liever voor meer administratieve ondersteuning met ons alles-in-één pakket? Vertel ons over je organisatie, wat je nodig hebt en waar jij graag ontzorgd wilt worden.

Benieuwd naar wat we kunnen betekenen?

Contacteer ons voor een gesprek of stel een snelle vraag via Whatsapp.